PODRUČJE DOSTAVE

Vatromax K.M.B d.o.o. dostavlja na području cijele Republike Hrvatske. Troškovi dostave će automatski biti izračunati prilikom izračuna ukupne vrijednosti narudžbe.

 

VRIJEME ISPORUKE

Sve narudžbe zaprimljene radnim danom do 10 sati obrađujemo isti dan kako bi u većini slučajeva naručena roba isti dan bila predana dostavnoj službi.

Narudžbe nakon 10 sati radnim danom (osim petkom) predajemo sljedećeg dana, dok se narudžbe od petka nakon 10 sati predaju ponedjeljkom. Nakon što robu predamo dostavnoj službi, na vašu email adresu poslat ćemo vam broj pošiljke kako biste mogli provjeriti njen status na adresi dostavne službe.

Nažalost nismo u mogućnosti utjecati na daljnju brzinu dostave i moguće komplikacije vezane uz samu dostavu nastale od strane dostavne službe.

Za svaku pošiljku primatelj ovjerava i potpisuje prijevozni list po primitku pošiljke. Sukladno odredbama Zakona o obveznim odnosima, ovjerom prijevoznog  lista od strane primatelja smatra se da je pošiljka uručena u neoštećenom stanju i nakon toga je prijevoznik oslobođen bilo kakve naknadne odgovornosti. Prilikom preuzimanja pošiljke od dostavne službe primatelj je dužan pregledati paket i navesti informaciju o vanjskim oštećenjima na prijevoznom listu kojeg ovjerava.

Ako primatelj ne postoji na navedenoj adresi ili je adresa nepoznata, dostavna služba će pokušati stupiti u kontakt s primateljem kako bi se dogovorili o točnom vremenu i eventualno drugoj adresi dostave.

U slučaju nemogućnosti isporuke pošiljka se vraća nama. Obavezujemo se da ćemo vašu narudžbu pravovremeno isporučiti, ukoliko ste vaše podatke ispunili u potpunosti točno i istinito.

 

REKLAMACIJE

U slučaju reklamacije, oštećenja prilikom dostave, pogreške kod prijenosa podataka ili nekog drugog nedostatka, molimo vas da nam se javite u roku od dva radna dana od primitka pošiljke.

Pravo na reklamacije korisnik stječe ako:

  • roba nije isporučena po uputama iz narudžbe
  • isporučena roba ne odgovara standardima
  • je došlo do oštećenja prilikom isporuke

Sve navedene pritužbe riješit ćemo u dogovoru s naručiteljem, odnosno primateljem robe.